Parteneriat in educatie

Parteneriat in educatie

În baza unui contract de colaborare între Liceul “Tudor Vianu” din Giurgiu și Consiliul Internațional al Limbii Chineze, prof. Ma Qiao, cetătean chinez în calitate de cadru didactic asociat a predat în anul școlar 2013-2014 limba chineză la această unitate de învățământ.

Astăzi, într-un cadru festiv prof. Ma Qiao a primit mulțumirile municipalității giurgiuvene, din partea viceprimarului Alexandru Vladu și a administratorului public, Emil Gabriel Vucă, un buchet de flori și o plachetă de onoare pentru toată activitatea desfășurată în municipiul Giurgiu pe parcursul anului școlar ce tocmai s-a încheiat.

Sâmbătă, 28 iunie 2014, prof. Ma Qiao se va întoarce în China, după un an în care a conviețuit alături de giurgiuveni, cu promisiunea că va reveni din toamnă, având în vedere faptul că Ministerul Educației Naționale încurajează stabilirea de contacte directe și dezvoltarea unor programe de colaborare între instituțiile de învățământ superior precum și instituțiile de învățământ preuniversitar de stat din cele două tări.

Ultima modificare: 27.06.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul O nouă lansare de carte din colectia BIBLIOTECA GIURGIUVEANĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.