„ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI”

„ZIUA INTERNAŢIONALĂ A COPILULUI”

În perioada 30 mai – 1 iunie 2014, Primăria şi Consiliul Local Giurgiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, Clubul Sportiv Şcolar organizează o serie de manifestări cultural-artistice şi sportive dedicate zilei de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului.
Acţiunile vor debuta vineri, 30 mai, când municipalitatea va oferi tuturor preşcolarilor de la grădiniţele din oraş pachete cu jucării şi rechizite.
Sâmbătă, 31 mai, la iniţiativa Consiliului Local al Tinerilor, va fi organizat un spectacol caritabil pentru ajutorarea copiilor din orfelinatele şi casele de copii din municipiu. Acţiunea va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ion Vinea”, începând cu ora 10.00, şi va consta într-un spectacol de muzică şi dans, un concurs de origami, dar şi o tombolă cu premii. Sumele de bani strânse din organizarea tombolei vor fi folosite pentru achiziţionarea de cadouri pentru copiii instituţionalizaţi.
Duminică, 1 iunie, începând cu ora 9,00, elevii şcolilor din municipiu vor fi însoţiţi de Orchestra de suflători „Valahia” şi trupa de majorete „Step Up” pe traseul Primărie – Teatrul „Tudor Vianu”, în cadrul acţiunii „Marşul Copilăriei”.
Deschiderea oficială a tuturor activităţilor va avea loc la ora 10,00, pe scena amenajată în Piaţa Unirii, când se va da startul concursurilor sportive de patinaj pe role, cros, tenis de masă, minibaschet, minifotbal şi arte marţiale, precum şi spectacolelor muzical-coregrafice susţinute de asociaţiile culturale „Millenium Art” şi „Floria Art”, Palatul Copiilor şi Centrul Cultural „Ion Vinea”.
Giurgiuvenii sunt invitaţi să participe în număr cât mai mare la toate aceste activităţi dedicate Zilei Internaţionale a Copilului.

Ultima modificare: 28.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Vizită onorantă a sculptorului Octavian Olariu la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.