Municipalitatea Giurgiu, în grafic cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare

Municipalitatea Giurgiu, în grafic cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare

Municipalitatea este în grafic cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Conform O.U.G. nr. 4/2014, primarilor le revine obligaţia să actualizeze delimitarea secţiilor de votare şi stabilirea sediilor acestora prin dispoziţie până cel mai târziu la data de 1 martie. Modificările intervenite până la data de referinţă se comunică Autorităţii Electorale Permanente, în formatul stabilit de aceasta, în cel mult 48 de ore de la emiterea dispoziţiei primarului. Sarcina actualizării numerotării secţiilor de votare revine Autorităţii Electorale Permanente. Până cel mai târziu cu 30 de zile înaintea datei votării, primarii aduc la cunoştinţa publică, cu ajutorul prefecţilor, delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi locurile de desfăşurare a votării, în condiţiile stabilite de Autoritatea Electorala Permanentă, prin hotărâre.
Municipalitatea Giurgiu a respectat toţi aceşti paşi. Astfel, prin Dispoziţia Primarului nr. 739/24.02.2014 a actualizat delimitarea secţiilor de votare şi stabilirea sediilor acestora, iar după actualizarea numerotării secţiilor de votare de către Autoritatea Electorală Permanentă, a adus la cunoştinţă publică prin Instituţia Prefectului lista secţiilor de votare.
În urma unor noi actualizări efectuate de Autoritatea Electorală Permanentă, numerotarea secţiilor a suferit unele modificări. Important de reţinut pentru alegători este faptul că atât locaţia, cât şi arondarea străzilor la secţiile de votare au rămas neschimbate, giurgiuvenii urmând să voteze în aceleaşi locuri ca şi până acum.

Ultima modificare: 22.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Primăvara Culturală Giurgiuveană se apropie de final

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.