Ceremonie de acordare a unor distincţii de Ziua Poliţiei Locale

Ceremonie de acordare a unor distincţii de Ziua Poliţiei Locale

28 de angajaţi ai Direcţiei Poliţiei Locale din cadrul Primăriei Municipiului Giurgiu au fost premiaţi astăzi, 21 mai, în cadru festiv, de Ziua Naţională a Poliţiei Locale. La ceremonia desfăşurată la sediul acestei structuri au participat reprezentanţii Executivului Primăriei Giurgiu, respectiv primarul Nicolae Barbu şi viceprimarii Alexandru Vladu şi Liviu Popazu, dar şi şeful Poliţiei Municipale, Adrian Răcaru şi liderii de sindicat din care agenţii de la Locală fac parte.
Evenimentul a fost deschis de directorul executiv, Lazăr Ciobanu, acesta vorbind despre semnificaţia zilei de azi şi oferind, cu ajutorul edilului şef, 11 medalii de onoare şi 17 diplome de merit poliţiştilor care s-au remarcat în ultimul an.
Invitat să ia cuvântul, primarul municipiului i-a felicitat şi le-a transmis urări cu această ocazie festivă, dar în acelaşi timp le-a spus că sarcina lor nu este deloc uşoară şi că trebuie să îşi dacă datoria corespunzător, Poliţia Locală reprezentând interfaţa dintre municipalitate şi cetăţeni. Edilul şef a întărit ideea unei pregătiri profesionale constante, sfătuindu-i pe agenţi să cunoască foarte bine legea, pentru a o aplica întocmai.
Personalul Direcţiei Poliţiei Locale a primit felicitări pentru activitatea din ultimul an şi din partea şefului Poliţiei Municipale, acesta declarând că agenţii de la Locală şi-au îmbunătăţit condiţia profesională.
Ceremonia s-a încheiat după ce şi edilul şef, Nicolae Barbu, a primit o distincţie din partea directorului Lazăr Ciobanu, gest motivat prin faptul că această structură a beneficiat de sprijin constant din partea primarului, în ultimii doi ani.

Ultima modificare: 21.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Poliţiştii locali din Giurgiu vor fi răsplătiţi de ziua lor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.