Îndrăgostiţii care vor să se cunune de Ziua Îndrăgostiţilor în cadru festiv pot depune dosarele în zilele de 3,4 şi 5 februarie 2013

Îndrăgostiţii care vor să se cunune de Ziua Îndrăgostiţilor în cadru festiv pot depune dosarele în zilele de 3,4 şi 5 februarie 2013

Aşa cum am anunţat la începutul săptămânii, anul acesta conducerea Primăriei Municipiului Giurgiu va sărbători ziua de 14 februarie – Ziua Îndrăgostiţilor – într-un mod inedit, cuplurile de îndrăgostiţi care se căsătoresc în această zi urmând să aibă parte de o ceremonie de oficiere a căsătoriei specială, desfăşurată în cadru festiv, şi să fie cununaţi de către primarul Nicolae Barbu.
Zilele în care cei interesaţi pot depune dosarele de căsătorie sunt 3, 4 şi 5 februarie 2014. Dosarele se depun la sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor şi vor conţine actele de identitate ale viitorilor soţi, în original şi copie, certificatele de naştere, în original şi copie, precum şi certificatele medicale privind starea sănătăţii.
„Facem un apel către doritori pentru depunerea documentelor necesare oficierii căsătoriei începând cu data de 3 februarie şi până pe 5 februarie. Dosarul presupune certificatele de naştere ale soţilor, cărţile de identitate şi certificatele prenupţiale eliberate de un medic autorizat. Oficierea căsătoriei va fi organizată într-un cadru festiv, posibil la Primărie, în sala de căsătorii, sau, dacă timpul este frumos, poate chiar în aer liber”, a precizat dna. Carmen Ciobanu, directorul executiv al Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor.

Ultima modificare: 16.01.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Lucrări de reamenajare a terenului pe care se află construcţia neterminată a Băncii Agricole

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.