Consilierii locali s-au reunit în şedinţă extraordinară pentru a vota mai multe proiecte urgente

Consilierii locali s-au reunit în şedinţă extraordinară pentru a vota mai multe proiecte urgente

Consilierii locali s-au reunit ieri, 11 decembrie, în cadrul unei şedinţe extraordinare, pentru a vota mai multe proiecte cu caracter de urgenţă. Pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat şase proiecte de hotărâre, votate în unanimitate de către consilierii prezenţi. Primul a făcut referire la alocarea a 21.600 de lei din bugetul local, pentru achiziţionarea cadourilor oferite salariaţilor Primăriei Giurgiu, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De asemenea, tot ieri, în cadrul şedinţei s-a decis acordarea unui sprijin financiar “Asociaţiei Seniorilor Giurgiuveni”.
Un alt proiect important a fost cel de aprobare a transmiterii unui sector de drum de interes judeţean din administrarea Consiliului Local al Municipiului Giurgiu, în administrarea Consiliului Judeţean Giurgiu. Transferul a fost necesar pentru ca administraţia judeţeană să poată depune un proiect de infrastructură, cu finanţare europeană.
Tot ieri, consilierii locali au votat aprobarea rectificării Bugetului local de venituri şi cheltuieli pe 2013, dar şi suplimentarea Bugetului centralizat al instituţiilor publice finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii pe anul în curs.
Ultimul proiect aprobat a fost cel de aprobare a unui contract de colaborare între Bursa Română de Mărfuri şi municipiul Giurgiu. Conform declaraţiilor edilului şef, Nicolae Barbu, acesta va duce la reducerea costului facturii la energia electrică, suportat lunar de Primăria Giurgiu.

Ultima modificare: 12.12.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul SC Gas Terminal Giurgiu SRL a inaugurat un nou depozit de stocare GPL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.