Zeci de saci cu material antiderapant, amplasaţi în puncte cheie din oraş

Zeci de saci cu material antiderapant, amplasaţi în puncte cheie din oraş

După ce anul trecut, metoda amplasării unor saci cu material antiderapant în zonele cheie din municipiu, acolo unde se produc incidente rutiere cauzate de carosabilul alunecos, a funcţionat, dovedindu-şi eficacitatea, anul acesta, municipalitatea a ales să reia această operaţiune.
În consecinţă, începând de weekendul trecut, angajaţii firmei Financiar Urban au început amplasarea unor astfel de saci cu amestec de nisip şi sare, în 35 de zone de pe raza municipiului, considerate puncte vulnerabile. Astfel, în Giurgiu, la intersecţiile semaforizate, la sensurile giratorii, în intersecţii, au fost puşi 45 de saci cu material antiderapant, cu o greutate de circa o tonă.
Conducerea societăţii, prin directorul George Rizea, face apel la cetăţenii municipiului să nu golească sacii sau să ia din amestecul respectiv, mai ales că nisipul nu poate fi folosit în construcţii, din cauza faptului că este amestecat cu sare.
Materialul antiderapant va fi împrăştiat pe carosabil atunci când situaţia o va impune, pentru evitarea tamponărilor şi pentru a îmbunătăţi condiţiile de circulaţie.
Municipalitatea, prin firma desemnată să se ocupe de deszăpezire, este pregătită să intervină, dacă vremea se va înrăutăţi, existând stocuri necesare de material antiderapant (amestec de nisip cu sare, clorură de calciu), dar şi utilaje şi forţă de muncă.

Ultima modificare: 26.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Demersuri făcute de Comisia Economică, Industrii şi Servicii a Senatului în cazul a două obiective de investiţii importante pentru municipiul Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.