Şedinţă cu toţi factorii implicaţi în organizarea activităţilor dedicate Zilei Naţionale a României

Şedinţă cu toţi factorii implicaţi în organizarea activităţilor dedicate Zilei Naţionale a României

Având în vedere că anul acesta ziua de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României va fi sărbătorită la Giurgiu într-un mod cu totul special, astăzi, 19 noiembrie 2013, reprezentanţi ai instituţiilor şi societăţilor giurgiuvene implicate în organizarea activităţilor dedicate acestei zile s-au întrunit în sala de consiliu a Primăriei în cadrul unei şedinţe pentru discuta şi pune la punct mai multe aspecte organizatorice care să conducă la reuşita acestui eveniment.
Alături de conducerea Primăriei, reprezentată de administratorul public Emil Gabriel Vucă şi viceprimarul Liviu Popazu – coordonatorul activităţilor din cadrul evenimentului, în sală au fost prezenţi reprezentanţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vlaşca” al Judeţului Giurgiu, Poliţia Locală Giurgiu, Crucea Roşie Filiala Giurgiu, directorii S.C. ADPP, S.C. Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi, S.C. Giurgiu Servicii Locale, S.C. Financiar Urban, Centrul Cultural „Ion Vinea”, precum şi directori şi şefi serviciu din cadrul Primăriei.
Şedinţa a fost deschisă de administratorul public Vucă Emil Gabriel, care a ţinut să le mulţumească celor prezenţi pentru disponibilitatea de a sprijini municipalitatea în organizarea evenimentului. Discuţiile au fost conduse apoi de directorul Poliţiei Locale, Ciobanu Lazăr, care a abordat aspecte precum montarea şi amenajarea tribunei, sonorizarea, parada militară, paza şi circulaţia, arborarea drapelelor naţionale şi municipale etc. Au fost stabilite, printre altele, responsabilităţile fiecărui factor implicat în parte, numărul detaşamentelor şi maşinilor cu care IPJ, IJJ, ISU, Poliţia de Frontieră, Poliţia Locală şi Crucea Roşie vor participa în cadrul paradei militare, ordinea în care vor defila, ordinea în care vor fi depuse coroanele de flori, data în care se vor face repetiţiile, precum şi programul de desfăşurare a activităţilor.

Ultima modificare: 19.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Întrerupere furnizare apă potabilă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.