Problema temperaturii cu care ajunge în calorifere agentul termic, comentată de edilul şef

Problema temperaturii cu care ajunge în calorifere agentul termic, comentată de edilul şef

Problema semnalată de cetăţeni, cu privire la temperatura scăzută a agentului termic furnizat populaţiei, mai exact a caloriferelor nu tocmai fierbinţi din ultimele zile, a fost comentată astăzi de edilul şef, Nicolae Barbu.
Primarul municipiului a recunoscut că nu s-ar fi aşteptat la o asemenea situaţie, după toate asigurările oferite de conducerea Global Energy Production, cu privire la resursele financiare de care dispune acest operator, în vederea achiziţionării gazului natural. “Agentul termic furnizat populaţiei în ultimele zile a avut temperatura scăzută din cauza faptului că GEP nu a mai avut gaze pentru a creşte nivelul termic, acesta ajund la populaţie aşa cum a fost preluat de la furnizorul prin cogenerare.”, a declarat edilul care a mai spus că a aflat recent de această problemă şi că urmează să fie găsită o soluţie urgent.
“Sper să trecem repede pentru acestă situaţie la care nu trebuia să se ajungă. Primăria are totuşi în vedere varianta de a plăti în avans subvenţia pe o lună, pentru a le asigura resurse financiare să cumpere gaz, deşi este un operator privat care a licitat acest serviciu pe care a garantat că îl va executa”, a mai adăugat edilul care a dat asigurări populaţiei că municipalitatea depune eforturi pentru a revolva această situaţie neplăcută pentru locuitori, mai ales în această perioadă cu temperaturi destul de mici.

Ultima modificare: 30.11.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Giurgiuvenii, invitaţi la manifestările de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.