Sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Sedinta extraordinara a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Mâine, 15 octombrie 2013, Consiliului Local al Municipiului Giurgiu se va întruni în şedinţă extraordinară în sala de şedinţe proprie din Bd. Bucureşti, nr. 49-51, pentru a aproba cinci proiecte de hotărâri aflate pe ordinea de zi.
Acestea vizează aprobarea modificării HCL nr. 351/26.09.2013, aprobarea înfiinţării unui incubator de afaceri în municipiul Giurgiu, aprobarea suplimentării Bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2013 şi a Listei de investiţii aferente, aprobarea Actului adiţional nr. 1 la Contractul nr. 18044/12.10.2013 pentru delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Giurgiu, către S.C. Global Energy Production S.A. Giurgiu.
Ultimul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi este cel privind acordul de principiu pentru preluarea Portului Giurgiu în cadrul societăţii nou înfiinţate prin divizarea Companiei Naţionale – Administraţia Porturilor Dunării Fluviale S.A. Giurgiu şi pentru preluarea, cu titlu gratuit, de către municipiul Giurgiu, a pachetului majoritar de acţiuni.
Ordinea de zi a şedinţei poate fi consultată aici.

Ultima modificare: 14.10.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sportivii care vor participa mâine la gala SuperKombat au fost prezenţi la “cântarul oficial”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.