Firmele private vin în sprijinul administraţiei locale

Firmele private vin în sprijinul administraţiei locale

Având în vedere volumul mare de cereri de locuri de muncă pe care cetăţenii le solicită tot mai mult la audienţele primarului Nicolae Barbu, firmele angajatoare vin în sprijinul administraţiei locale.

Astfel, Securitas Services România a dorit să îşi aducă contribuţia în acest sens, oferind pentru zona Giurgiu 10 posturi de agenţi de securitate, de preferinţă bărbaţi. Cerinţele necesare înscrierii la interviu a solicitanţilor sunt: să aibă domiciliul în municipiul Giurgiu; studii de minim 10 clase; să nu aibă antecedente penale; atestatul de agent de pază, constituie un avantaj; aspectul fizic trebuie să fie unul plăcut, îngrijit; să dea dovadă de curaj şi responsabilitate şi să fie capabil să se impună prin atitudine şi exprimare.

Securitas Services România – Bucureşti oferă angajaţilor săi transport gratuit din Giurgiu până la obiectivul stabilit, tichete de masă şi salarii competitive în domeniul protecţiei şi pazei. Persoanele interesate pot obţine mai multe detalii la tel. 0747/225916 sau pot trimite CV-uri la adresa de e-mail: office@securitas.com.ro

Beneficiile oferite de Securitas Services România sunt unele deosebite, oferind angajaţilor săi oportunităţi de formare, dezvoltare şi promovare, precum şi stabilitatea de a lucra pentru o companie de renume mondial.

Ultima modificare: 17.01.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Acţiuni de prevenire a infracţionalităţii desfăşurate de Poliţia Locală Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.