Problemele şi proiectele administraţiei locale, discutate astăzi în conferinţă de presă

Problemele şi proiectele administraţiei locale, discutate astăzi în conferinţă de presă

Primăria municipiului Giurgiu este pregătită de iarnă. Anunţul a fost făcut de edilul Nicolae Barbu, în conferinţa de presă de astăzi, atunci când a fost făcută şi o scurtă inventariere a utilajelor şi a materialelor antiderapante. Tot cu această ocazie, primarul a dat asigurări că giurgiuvenii vor avea în continuare căldură, CET-ul având capacitatea de a produce energie termică.

La conferinţă s-a discutat şi despre examenul scris de angajare, pentru 12 poliţişti locali, pe care l-au promovat doar 10 candidaţi, dar şi despre situaţia TRACUM, acolo unde se prevăd anumite modernizări, de anul viitor. Colegiul Naţional “Ion Maiorescu” a fost un alt subiect abordat de primarul Barbu, acesta spunând că intenţionează să preia lucrările de modernizare, după ce vor fi făcute mai multe controale.

În plus au fost reluate şi subiecte de interes public mai vechi, printre care necesitatea introducerii taxei de habitat dar şi a respectării unui grafic de executare a lucrărilor, de către societăţile care lucrează la reţelele de apă, canalizare şi gaz. Şi pentru că se apropie alegerile parlamentare, primarul Nicoale Barbu a anunţat că la Clubul Enel nu va mai fi amenajată secţie de votare şi că cea planificată acolo se va muta la sediul AJOFM Giurgiu.

Ultima modificare: 05.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul “Cuplurile de aur” din municipiu felicitate de Primăria municipiului Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.