Mii de luminiţe au fost aprinse în oraş luni seară de primarul Nicolae Barbu

Mii de luminiţe au fost aprinse în oraş luni seară de primarul Nicolae Barbu

În prezenţa a zeci de giurgiuveni de toate vârstele şi cu ajutorul unor copii entuziaşti, primarul Nicolae Barbu a aprins ieri seară frumosul brad amplasat în Parcul Mihai Viteazul. Acţiunea organizată în premieră în oraş de către Primăria municipiului Giurgiu a început la ora 16.00, cu un micro-concert, susţinut de elevii clasei de chitară de la Şcoala Populară de Arte şi a continuat până seara târziu, adunând un număr mare de participanţi. Momentul culminant a fost reprezentat de aprinderea luminiţelor din brad dar şi a restul instalaţiilor din parc şi din oraş.

Pentru ca momentele artistice să poată fi bine vizionate de către spectatori, în Parcul Mihai Viteazul a fost amplasată şi o scenă pe care au urcat ieri seară şi artiştii Orchestrei de Suflători “Valahia” a Centrului Cultural “Ion Vinea”. Pentru publicul adunat în aer liber instrumentiştii au susţinut un micro-concert de Crăciun la care a participat şi trupa de majorete aparţinând aceleiaşi instituţii.

De la eveniment nu a lipsit nici Moş Crăciun, cel care a întregit atmosfera de sărbătoare creată în această locaţie, atmosferă ce se va păstra pe parcursul întregii luni graţie evenimentelor cultural-artistce desfăşurate sub titulatura “Decembrie – o lună de poveste!”.

Ultima modificare: 03.12.2012 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI A FOST SĂRBĂTORITĂ ŞI LA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.