O nouă ediție a Crosului Free Spirit Run Giurgiu-Ruse

O nouă ediție a Crosului Free Spirit Run Giurgiu-Ruse

Peste 350 de alergători se vor alinia sâmbătă, 5 octombrie 2024, la cea de-a șaptea ediție a Crosului Free Spirit Run Giurgiu-Ruse în deja tradiționalul semimaraton organizat de cele două municipalități înfrățite din 2016 și continuat anual, cu excepția celor doi ani de pandemie, 2020 și 2021.
Evenimentul este dedicat iubitorilor de sport, alergătorilor majori, fără limită de vârstă, care parcurg aproximativ 15 km din centrul orașului Giurgiu (START) până în centrul orașului Ruse(Finish) fiind așteptați la linia de sosire cu medalii și premii în bani de circa 6000 de euro.
Înscrierea a fost gratuită și în acest an, în ciuda costurilor de organizare și a eforturilor făcute de organizatori, Cluburile sportive Dunav Ruse și Dunărea Giurgiu, evenimentul fiind organizat în sistem de rotație.
Traseul rămâne același, respectiv:
PIAȚA UNIRII (Turnul Ceasornicului) – ȘOSEAUA BUCUREȘTI – SENS GIRATORIU KAUFLAND -ȘOSEAUA PRIETENIEI – SEDIUL POLIȚIEI LOCALE – PODUL PRIETENIEI.
Pentru ediția din acest an, partea română aduce mulțumiri sponsorilor Travel Free Giurgiu, TSV, UTIL SPC, REOS, Apa Service, Gradinița Alba ca Zapada, serviciului privat de ambulanță Mălina Auto Clinic, dar și instituțiilor publice și societăților care depun eforturi umane și logistice pentru o ediție sigură și de succes.
Pentru buna desfășurare a crosului, traficul va fi restricțioant total pe traseul crosului, în intervalul 10.00-12.00 și pe Podul Prieteniei între orele 11.00 și 12.00, făcând excepție numai segmentul de drum de pe șoseaua Prieteniei care va fi închis doar pe sensul de alergare. Free Spirit Run Giurgiu-Ruse se definește drept o competiție a spiritului liber, a prieteniei și a depășirii obstacolelor.
Informatii suplimentare si utile pentru cei interesati pe site-ul oficial al competiției: https://l.facebook.com/l.php…

Ultima modificare: 01.10.2024 – 16:07 de către Administrator

Anteriorul Consilierii locali s-au reunit astăzi în ședință extraordinară

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.