DRAGI ELEVI GIURGIUVENI!

DRAGI ELEVI GIURGIUVENI!

Astăzi a început examenul de bacalaureat și suntem foarte aproape de începerea examenului de evaluare națională. Sperăm ca emoțiile să nu vă copleșească și să arătați, ca de fiecare dată, că învățământul giurgiuvean reprezintă un izvor nesecat de valori, așa cum a fost și până în prezent, reflectând efortul vostru, al elevilor, dar să nu-l lăsăm nespecificat pe cel al părinților și dascălilor.
Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și consilierii acestuia care v-au fost aproape și în mijlocul vostru pe întreaga perioadă a anului școlar 2023-2024, în aproape 250 de întâlniri avute cu clasele gimnaziale și liceale, vă urează succes și să reprezentați cu cinste părinții, profesorii, dar și comunitatea giurgiuveană.
Nu trebuie să uităm că educația și credința reprezintă pilonii de susținere ai comunității giurgiuvene, iar voi, copiii, tinerii, reprezentați viitorul nostru. Regi sau pioni, să rămâneți de fiecare dată pe propria voastră tablă de șah, fără să vă lăsați influențați de gândiri negative și atitudini nocive.
TOTUL PENTRU EDUCAȚIE, TOTUL PENTRU VIITOR!
FĂ O PASIUNE DIN A ÎNVĂȚA, DOAR ASTFEL NU TE VEI OPRI DIN A CREȘTE!
SUCCES MAXIM!

Ultima modificare: 17.06.2024 – 18:20 de către Administrator

Anteriorul Ședința extraordinară a Consiliului Local Giurgiu 17.06.2024

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.