Zilnic școala să ne fie, Eco-Energie, Eco-Bucurie, Pentru o frumoasă copilărie!

Zilnic școala să ne fie, Eco-Energie, Eco-Bucurie, Pentru o frumoasă copilărie!

Programul mondial Eco-Școala 2023-2024 este un program educaţional prin intermediul căruia elevii, cadrelele didactice, părinţii, chiar şi comunitatea locală, conştientizează problemele locale de mediu, acesta oferind posibilitatea identificării problemelor, oferind şi soluţii concrete de implicare activă în rezolvarea unora dintre ele.
♻️Prin activitățile derulate în cadrul acestui program elevii și cadrele didactice din cadrul școlii gimnaziale ”Academician Marin Voiculescu” s-au înscris în marea familie a Eco-Școlilor, care are drept obiectiv global, dezvoltarea durabilă.
🌱Temele proiectului din acest an sunt Curtea școlii și Sănătatea/Stil de viață sănătos, puse în practică sub sloganul ”Zilnic școala să ne fie, Eco-Energie, Eco-Bucurie, Pentru o frumoasă copilărie!”.
✅În cadrul programului, astăzi 17 mai 2024, la care au participat primarul municipiului Giurgiu Adrian Anghelescu și viceprimarul Marian Damian, a avut loc o întâlnire a Comitetului Eco al elevilor, în cadrul căreia au fost prezentate activitățile desfășurate în ultimii doi ani.
🟢EcoEco-Schoolseste este un program pentru managementul mediului şi certificarea şcolilor care-l implementează, coordonat la nivel internaţional de Fundaţia de Educaţie pentru Mediul Inconjurător (FEE) şi în România de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie (CCDG). Pe plan mondial, Programul este susţinut de Uniunea Europeană, UNESCO şi UNEP (Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu).
🎖Şcoala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu” din Giurgiu implementează acest program din 2007 şi a primit 7 certificate Eco-Şcoală şi de 7 ori Steagul Verde.

Ultima modificare: 17.05.2024 – 13:22 de către Administrator

Anteriorul O nouă campanie de sterilizări gratuite în acest weekend, la Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.