O poveste de 100 de ani

O poveste de 100 de ani

Înconjurată de o familie mare și frumoasă, doamna Raina Balauru a fost aniversată, astăzi, cu bucurie de toți cei dragi, la împlinirea vârstei de 100 ani.
Născută la data de 28 februarie 1924, doamna Raina iubește viața, iar povestea de un secol a sa cuprinde și împliniri, dar și trudă, în prezent, fiindu-i alături copiii, nepoții, strănepoții, dar și mulți prieteni care i-au adus astăzi veselia în dar, împletită cu felicitările și urările de ani buni.
Doamna Raina a fost vizitată, astăzi și de primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu pentru a-i înmâna premiul cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani.
Reamintim că la inițiativa primarului Adrian Anghlescu, printr-o hotărâre a Consiliului Local, premiul a fost majorat de la 500 lei, la 1000 lei pentru giurgiuvenii centenari. Pe lângă premiul în bani, persoanele centenare primesc în dar o diplomă, un tort și un buchet de flori.
Mulți ani cu sănătate îi urează și Primăria municipiului Giurgiu, cu dorința de a o reîntâlni și aniversa și anul viitor!

Ultima modificare: 01.03.2024 – 12:36 de către Administrator

Anteriorul Ședința ordinară a Consiliului Local Giurgiu 29.02.2024

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.