Giurgiu Servicii Locale continuă curățenia pentru primăvară

Giurgiu Servicii Locale continuă curățenia pentru primăvară

Activitățile de toaletare a arborilor continuă și în această săptămână pe strada Tineretului și în cartierul Foișor, în urma solicitărilor transmise de către cetățeni, dar și a verificărilor efectuate de către reprezentanții societății Giurgiu Servicii Locale. Sunt îndepărtate ramurile uscate, ramurile ce ating fațada clădirilor sau îngreunează accesul la locurile de parcare și care împiedică circulația cetățenilor pe trotuare.
În paralel, sunt efectuate acțiuni de întreținere a spațiilor verzi adiacente blocurilor situate pe șoseaua 1 Defembrie 1918, ce constau în greblarea frunzelor, curățarea gardului viu și colectarea altor resturi vegetale.
De asemenea, au fost montate coșuri de gunoi în cartierul Policlinica, pe șoseaua Alexandriei și strada 23 august. Coșurile de gunoi au fost relocate de pe străzile aflate în reabilitare și de pe tronsoanele de drum, acolo unde în cadrul proiectelor aflate în implementare, au fost achiziționate altele noi. Astfel, Giurgiu Servicii Locale au ridicat toate coșurile de gunoi vechi, le-au igienizat, reparat și vopsit.
Până în prezent au fost montate peste 100 astfel de coșuri de gunoi în cartierele Tineretului Nord, Decebal, Negru- Vodă și Policlinica, iar în perioada următoare vor fi montate coșuri de gunoi în cartierele Oinacu, Tineretului Sud și CFR.
Nu în ultimul rând, echipa de ecarisaj a capturat astăzi, de pe străzile din municipiu, 21 de câini fără stăpân.

Ultima modificare: 21.02.2024 – 08:02 de către Administrator

Anteriorul Primăria municipiului Giurgiu a luat act de sesizările primite în ceea ce privește prețul metrului cub la apă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.