Activitățile educative din cadrul campaniei Antidrog continuă potrivit graficului

Activitățile educative din cadrul campaniei Antidrog continuă potrivit graficului

Activitatile educativ-preventive incluse în calendarul campaniei Antidrog continuă potrivit planficărilor stabilite în urma semnării Acordului de parteneriat între Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu și Primăria municipiului Giurgiu.
Astfel, săptămâna trecută, au fost efectuate în unitatile de învățământ din municipiul Giurgiu, nouă întâlniri cu elevii la Școlile gimnaziale “Savin Popescu” , nr. 7, “Academician Marin Voiculescu” , Colegiul Național “Ion Maiorescu” și Liceul Teoretic “Nicolae Cartojan”.
Discuțiile purtate cu elevii au scopul de a determina și implementa o atitudine de a spune NU tuturor viciilor și de a nu fi indiferenți atunci când sunt întâlnite astfel de fenomene toxice în rândul tinerilor. În unitățile de învățământ nu trebuie să existe atitudini antisociale, iar acest lucru se poate realiza doar atunci când va exista o abordare comună, un dialog între părinți, profesori, elevi și autorități, pentru că doar împreună vom deveni mai puternici.
Făcând abstracție de părerea unor contestatari, menționăm că aceste acțiuni sunt apreciate și sunt depuse toate eforturile pentru a lupta împotriva acestui flagel, ajutând structurile abilitate în interesul copiilor, al elevilor, al profesorilor și al părinților, aceste activități fiind doar măsuri educative și mai ales operative, realizate prin intermediul unor persoane cu experiență în domeniul antidrog și crimă organizată.
Primăria municipiului Giurgiu mulțumește pentru susținerea și aprecierea exprimate de părinți, bunici și profesori.

Ultima modificare: 14.12.2023 – 11:43 de către Administrator

Anteriorul Anunț important

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.