Bilanțul zilei de astăzi al societăților Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice

Bilanțul zilei de astăzi al societăților Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice

Încă de la primele ore ale dimineții au fost constate toate avariile produse în oraș de rafalele de vânt, acționându-se în consecință pentru degajarea crengilor, dar și a stratului de zăpadă depus pe carosabil, trotuare, treceri de pietoni și sensuri giratorii.
Intervențiile nu au fost deloc ușoare, fiind nevoie de efectiv suplimentar din cadrul Direcției Silvice care a pus la dispoziție 6 angajați și două drujbe. Prin urmare, s-a acționat în primul rând, pentru deblocarea căilor de acces și acolo unde crengile copacilor au căzut pe autoturisme pe șoseaua București, strada Tineretului, șoseaua Sloboziei, Strada Digului, cartier Negru Vodă, strada Petre Ghelmez, bulevardul 1907, Inspectoratul de Jandarmi, bulevardul Daciei, șoseaua 1 Decembrie 1918. Activitățile vor continua și mâine pe celelalte străzi unde nu s-a putut interveni, dar și în zonele unde s-a acționat deja, în vederea ridicării materialului lemnos rezultat în urma tăierii crengilor.
În paralel, angajații compartimentului iluminat public din cadrul Giurgiu Servicii Publice au reușit să remedieze, parțial, iluminatul public în zona centrală, iar în prezent există avarii pe străzile General Berthelot, Parcului Episcopiei, Mareshal Foch, Hristo Botev, Ramadan (Alexandriei-Nucului), Căminului, șoseaua Sloboziei, Drumul Staneștiului și partea de jos a Parcului Alei, defecțiunile urmând a fi remediate în zilele următoare.
Problemele și avariile sunt foarte multe, însă cu toate acestea sunt depuse toate eforturile pentru ca acestea să fie remediate într-o perioadă scurtă.
Echipele sunt pregătite și pentru noaptea aceasta în cazul în care va fi nevoie de intervenție pentru împrăștiere material antiderapant sau alte activități specifice.

Ultima modificare: 26.11.2023 – 19:48 de către Administrator

Anteriorul Împreună cu angajații societăților subordonate Consiliului Local intervin și cei din cadrul ENEL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.