Campanie de informare cu sprijinul GSP

Campanie de informare cu sprijinul GSP

Pentru că ne dorim cu toții un oraș curat și civilizat, dar unii contribuie mai puțin sau deloc la asta, ba din contră, administrația locală din Giurgiu are în derulare o campania împotriva depozitării necontrolate a deșeurilor pe domeniul public.
Zilnic, lucrătorii societăților subordonate Consiliului Local strâng de pe domeniul public cantități foarte mari de deșeuri menajere aruncate necontrolat de către cetățeni, pe domeniul public. De asemenea, la platformele de gunoi, la scările de bloc sunt abandonate deșeuri inerte și voluminoase, iar în zona caselor deșeuri vegetale.
În acest context, au fost editate și printate 500 de flyere care astăzi au fost împărțite de reprezentanții Giurgiu Servicii Publice pe stăzile I.C.Brătianu, Dunării, Sirenei, B-dul 1907, Sloboziei în care se explică zilele și modalitățile de colectare.
Astfel, deșeurile voluminoase și inerte (din construcții) se ridică la comandă. Zece saci plini de deșeuri inerte se colectează lunar, gratuit, diferența contra cost.
Deșeurile vegetale se ridică la a doua colectare din săptămână a deșeurilor menajere și la comandă.
Deșeurile reciclabile (plastic, hârtie, carton) se ridică o dată pe săptămână, iar sticla la comandă!
Telefonul dispeceratului Rosal este: 0786398516
Depozitarea ilegală este sancționată cf.Art.30 din HCL 164/2022.
În continuare facem apel la conștiința giurgiuvenilor care constată aruncări necontrolate ale deșeurilor, precum și acte de vandalism, să apeleze numărul de telefon al dispeceratului Poliției Locale – 0246 274 668.

Ultima modificare: 21.11.2023 – 15:45 de către Administrator

Anteriorul Ședința extraordinară a Consiliului Local Giurgiu 16.11.2023

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.