Anunț important

Anunț important

În prezent, patru unități de învățământ din municipiul Giurgiu sunt incluse în proiecte ce au câștigat finanțare europeană nerambursabilă.
Lucrările de reabilitare și modernizare care sunt executate sau vor fi executate reprezintă obiectivul celor patru proiecte, acestea fiind demarate DOAR DUPĂ CE PROCESUL DE LICITAȚIE A FOST ÎNCHEIAT, A FOST PREZENTATĂ GARANȚIA DE BUNĂ EXECUȚIE ȘI A FOST DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE AL LUCRĂRILOR.
Procedurile prezentate mai sus trebuie să respecte legislația în vigoare, Primăria municipiului Giurgiu nefiind responsabilă de termenele care sunt impuse și nici de perioada în care vor fi demarate lucrările.
Liceul Teoretic ”Nicolae Cartojan” este unul dintre unitățile de învățământ unde au fost începute lucrările de reabilitare și modernizare, urmând să fie demarate astfel de lucrări și Școala gimnazială nr.3, arondată Școlii gimnaziale ”Mircea cel Bătrân”, la Școala gimnazială ”Sfinții Martiri Brâncoveni” și la Liceul Tehnologic ”Ion Barbu”, inclusiv școala nr.6, arondată acestuia.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, cu mențiunea că toate acestea activități sunt desfășurate cu scopul de a îmbunătăți condițiile în care se desfășoară actul educațional.

Ultima modificare: 14.09.2023 – 13:10 de către Administrator

Anteriorul Vecinii bulgari din Ruse invită giurgiuvenii la Festivalul prăjiturii ”Garash”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.