Acesta este rezultatul egoismului și a lipsei simțului civic

Acesta este rezultatul egoismului și a lipsei simțului civic

Acesta este rezultatul egoismului și a lipsei simțului civic manifestate de giurgiuvenii nemulțumiți de modernizările care sunt realizate în această perioadă pe mai multe străzi ale municipiului.
Rastelurile pentru biciclete amplasate pe strada Tineretului au “deranjat” probabil și efectiv, au fost distruse și lăsate asa cum se poate vedea în imagini.
Menționăm încă o dată: străzile deja finalizate, așa cum este și strada Tineretului sunt rezultatul unui proiect care a fost gândit și depus pentru finanțare în anul 2018, iar constructorul trebuie să realizeze lucrările EXACT AȘA CUM ESTE PREVAZUT ÎN PROIECTUL TEHNIC. În cazul proiectelor cu finanțare europeană, nu este admisă absolut nicio modificare ulterioară în ceea ce privește execuția lucrărilor.
Faptele reprobabile ce constituie aducerea în stare de neîntrebuințare a bunurilor ce aparțin domeniului public, constituie infracțiunea de distrugere pentru care va fi formulată plângere penală în vederea identificării autorilor și tragerea acestora la răspundere conform legii.

Ultima modificare: 28.08.2023 – 08:40 de către Administrator

Anteriorul Activități de reabilitare prin plombare efectuate de societatea Giurgiu Construcții Edilitare

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.