Mici daruri pentru preșcolari de 1 Iunie

Mici daruri pentru preșcolari de 1 Iunie

Toți preșcolarii din municipiu au primit astăzi, 31 mai, mici cadouri din partea Primăriei și a Consiliului Local Giurgiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Mai exact, 1.344 de pachete cu o valoare totala de circa 40.320 lei au ajuns la micuții din grădinițele de stat și cele private, împreună cu mesajul de “La multi ani!” și urări de sănătate și bucurie.
Printre cei care le-au făcut urări și le-au oferit punguțe, alături de angajații Primăriei, au fost și cei doi viceprimari ai municipiului, Ionel Muscalu și Marian Damian.
Mâine, toți copiii sunt invitați la manifestările ce vor avea loc în oraș cu acest minunat prilej, organizate prin Centrul Cultural Local Ion Vinea și cu sprijinul Inspectoratului Școlar și al unităților de învățământ din rețeaua școlară a Municipiului Giurgiu:
Marșul Bucuriei, ora 09:30 – Primăria municipiului Giurgiu – strada Mircea cel Bătrân;
Concurs de mini-fotbal, ora 10:00 – Sala de sport, Complex Sportiv „Marin Anastasovici”;
Concurs tenis de masă, ora 10:00, Sala de sport, Complex Sportiv „Marin Anastasovici”;
Concurs de mini-baschet, ora 10:00, Școala gimnazială nr.5;
Activități cu caracter cultural, artistic și recreativ, interval orar 10:00-20:00.
Ziua Internaţională a Copilului a fost sărbătorită pentru prima dată în lume în luna octombrie 1953 şi a fost sponsorizată de către Uniunea Internaţională pentru Bunăstarea Copilului din Geneva (Elveţia). Ideea de a avea o zi internaţională a Copilului a fost a lui Rubab Mansoor, elev în clasa a VIII-a şi a fost acceptată şi adoptată de către Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în anul 1954.

Ultima modificare: 31.05.2023 – 14:45 de către Administrator

Anteriorul Surpriză pentru copii, în avans de ziua lor

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.