Lucrările din cadrul proiectului de mobilitate urbană vestic avansează

Lucrările din cadrul proiectului de mobilitate urbană vestic avansează

Începând de luni, 10 aprilie 2023, constructorul Strabag va demara lucrările de reabilitare pe strada Ramadan, al doilea tronson (între strada Nucului și bariera de la Șoseaua Alexandriei).
Lucrările de spargere beton se vor executa cu închiderea traficului și cu devierea acestuia pe străzile adiacente, semnalizate corespunzător, conform planului de management al traficului aprobat de Poliția Rutieră.
În paralel, sunt continuate lucrările pe primul tronson de pe strada Ramadan (Șoseaua Sloboziei – strada Nucului), urmând să fie stabilizat stratul de fundație din beton concasat, continuând cu așternerea stratului de piatră spartă (premergător primului strat de asfalt).
În același timp, lucrările din cadrul proiectului de mobilitate urbană al coridorului central, astăzi 7 aprilie 2023) și sâmbătă 08 aprilie 2023 va fi turnat primul strat de asfalt pe strada Gării (sens giratoriu Șoseaua Alexandriei și Piața Gării), iar începând de duminică 9 aprilie 2023, strada va putea fi redată circulației.
Apelăm încă o dată la înțelegerea cetățenilor și ne cerem scuze pentru disconfortul creat în această perioadă.

Ultima modificare: 07.04.2023 – 13:14 de către Administrator

Anteriorul Anunț important E-Distribuţie Muntenia!

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.