Pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României sunt aproape de final

Pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Naționale a României sunt aproape de final

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe în jurul orei 09:00, în fața sediului primăriei, cu o surpriză muzicală pe care o va oferi din balcon o solistă renumită ce abordează genuri diverse de muzică.
La ora 10:00, sunteți invitați la paradă, pe șoseaua București, tronson Primărie – Parc Mihai Viteazu, iar începând cu ora 12:00, în Piața Tricolorului, unde se va desfășura masa populară și spectacolul folcloric.
La ora 17:00, în Parcul Alei vom da startul celei mai frumoase luni a anului, cu aprinderea iluminatului ornamental, cu acest prilej fiind organizat și un eveniment cultural-artistic. Tot mâine, va fi deschis și Târgul de Crăciun din Parcul Alei, unde a fost amenajat și un patinoar sintetic.
Manifestările dedicate Zilei de 1 decembrie sunt organizate de Primăria municipiului Giurgiu și Consiliul Județean Giurgiu cu sprijinul mai multor sponsori.
Profităm de ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor care au contribuit pentru buna desfășurare a acestei zilei, dedicată tuturor românilor!

Ultima modificare: 30.11.2022 – 22:03 de către Administrator

Anteriorul Pregătiri pentru 1 Decembrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.