28 octombrie 2022 – Ultima zi de înscriere la competiția de ciclism DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY

28 octombrie 2022 – Ultima zi de înscriere la competiția de ciclism DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY

În vederea promovării sportului de orice natură și a sănătății prin sport, Consiliul Județean Giurgiu în parteneriat cu Primăria municipiului Giurgiu, Direcția Județeană de Sport și Tineret și Societatea de Cruce Roșie România – Filiala Giurgiu organizează în data de 29 octombrie 2022 un concurs de ciclism la care s-au înscris peste 60 de giurgiuveni.
Cicliștii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 5 kilometri cu startul de la Steaua Dunării și finish-ul pe strada Mircea cel Bătrân.
Cu această ocazie, pentru că și-au manifestat dorința de a participa la concursul de ciclism – DANUBE AMATEUR CYCLING TROPHY, zece beneficiari ai serviciilor de asistență socială oferite prin DGASPC Giurgiu au primit astăzi biciclete. Echipamentele de protecție necesare vor fi distribuite înainte de a se da startul competiției.
Entuziasmul cu care au primit darurile oferite de Consiliul Județean dar și determinarea pe care fiecare dintre cei zece și-a manifestat-o pentru a câștiga competiția sportivă în care s-au înscris, ne-au convins că vor fi cel puțin pretendenți redutabili la trofeu.
Le urăm succes în competiție, tuturor participantilor!
Sursa foto: Consiliul Județean Giurgiu

Ultima modificare: 27.10.2022 – 22:34 de către Administrator

Anteriorul Ordinul de începere a lucrărilor aferente proiectului de mobilitate urbană vestic al municipiului Giurgiu a fost semnat

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.