Comunicat de presă – Direcția de Asistență Socială Giurgiu

Comunicat de presă – Direcția de Asistență Socială Giurgiu

Centrul de Formare Profesională din cadrul Asociației Partida Romilor Pro-Europa, furnizor de formare profesională autorizat, prelungește până la data de 31 octombrie 2022,depunerea documentelor necesare participării la cursul pentru ocupația MEDIATOR ȘCOLAR COR 3340.3.1, recunoscut de Ministerul Educației.
Durata stagiului de formare este de 1080 de ore, structurată astfel:
➡️activități teoretice – 360 ore
➡️activități practice – 720 ore
Condiția obligatorie de înscriere este ca potențialul candidat să fie absolvent de studii liceale, cu diplomă de bacalaureat.
În acest sens, având în vedere importanța formării profesionale continue a angajaților precum și importanța/atribuțiile Mediatorului Școlar în gestionarea problemelor cu care se confruntă cetățenii români de etnie romă, recomandăm participarea la aceste cursuri a tuturor celor angajați pe aceste posturi în Inspectoratele Școlare Județene/Casele Corpului Didactic/Școlile din județ.
Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați furnizorul de formare profesională la numărul de telefon: 0752028033.
E-mail: centruldeformare.aprpe@gmail.com
iliedinca2004@yahoo.com

Ultima modificare: 11.10.2022 – 13:58 de către Administrator

Anteriorul În paralel cu activitățile de curățenie din parcuri, în această perioadă se intervine și la locurile de joacă

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.