COMUNICAT PRESA CRUCEA ROSIE GIURGIU

COMUNICAT PRESA CRUCEA ROSIE GIURGIU

Tabăra internațională de salvare din apă și prim-ajutor s-a încheiat.

Cea de-a doua ediție a TABEREI INTERNAŢIONALE DE SALVARE DIN APĂ ȘI PRIM-AJUTOR organizată de Filiala de Cruce Roșie Giurgiu, cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie Română, al Primăriei Municipiului Giurgiu, al IJJ, ISU, ITPF, al Consiliului Judetean Giurgiu și al Crucii Rosii Bulgaria și Italia s-a încheiat duminica, 26 iulie.

De-a lungul săptămânii, cursanții au participat la cursuri de salvare din apă, la Dunăre și la piscina din complexul Stejarul, au luat parte la un atelier de prim-ajutor organizat în Parcul Mihai Viteazul, dar și la o aplicatie tactică surpriză prin care s-a dorit testarea cunoștințelor acumulate.

Toti participantii au primit în cadrul ceremoniei finale de sâmbătă, 25 iulie, certificate de absolvire a cursurilor de inițiere în salvarea din apă, în timp ce echipa Crucii Roșii Bulgare a fost răsplătită cu certificate de recunoștintă pentru sprijinul acordat.

Staff-ul Crucii Rosii Giurgiu dorește să mulțumească pe această cale tuturor partenerilor acestui eveniment, dar și mass-mediei locale.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MOBILIER SCOLAR NOU PENTRU LICEUL “TUDOR VIANU”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.