PREŞEDINTELE SINDICATULUI PROLEX, VASILE LINCU , CONFIRMĂ LEGALITATEA DECIZIEI CONSILIULUI LOCAL GIURGIU PRIVIND POLIŢIA LOCALĂ

PREŞEDINTELE SINDICATULUI PROLEX, VASILE LINCU , CONFIRMĂ LEGALITATEA DECIZIEI CONSILIULUI LOCAL GIURGIU PRIVIND POLIŢIA LOCALĂ

De mai bine de o lună de zile atât în mediul administrativ, syndical, dar şi în cel jurnalistic , subiectul Poliţia Locală Giurgiu continuă să fie o temă de actualitate, dezbătut cu vehemenţă de toţi factorii implicaţi.
În acest sens , marţi, 21 iulie, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu a fost prezent în studioul Prolex TV , unde subiectul abordat a fost situaţia Poliţiei Locale Giurgiu . Alături de edilul şef au fost prezenţi în studio şi preşedintele sindicatului PROLEX , Vasile Lincu şi liderul de sindicat al poliţiştilor locali din Giurgiu, Adrian Mocanu.
Subiectul emisiunii a fost concentrat pe legalitatea hotărârilor adoptate în Consiliul Local cu privire la situaţia Poliţiei Locale, punerea în practică a prevederilor legale privind numărul poliţiştilor locali (1 la 1000 de locuitori), dar şi soluţiile de care au nevoie poliţiştii locali care vor rămâne fără un loc de muncă după susţinerea unui examen de evaluare a cunoştinţelor şi în urma căruia 29 de angajaţi ai Poliţiei Locale vor părăsi rândurile acestei structuri. Ceea ce este de reţinut este faptul că toate părţile au înţeles că primează LEGALITATEA şi nu OPORTUNITATEA.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A DOUA EDIŢIE A “TABEREI INTERNAŢIONALE DE SALVARE DIN APĂ ŞI PRIM-AJUTOR”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.