PRIMĂRIA GIURGIU ŞI MDRAP VOR INVESTI ANUL ACESTA PESTE 32 DE MILIARDE DE LEI VECHI ÎN CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE SOCIALE

PRIMĂRIA GIURGIU ŞI MDRAP VOR INVESTI ANUL ACESTA PESTE 32 DE MILIARDE DE LEI VECHI ÎN CONSTRUCŢIA DE LOCUINŢE SOCIALE

20 de locuințe sociale vor fi construite în cartierul Istru prin Programul Național de Construcții de Locuințe derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) şi cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Giurgiu.
Astăzi, 16 iulie, a avut loc semnarea contractului de finanțare pentru obiectivul de investiții a cărui valoare totală se ridică la aproape 5 milioane de lei, din care construcții-montaj aproximativ 4 milioane.
Prin HCL nr. 207/28.05.2015 Consiliul Local a aprobat documentația elaborată actualizată, devizul general și indicatorii tehnico-economici. Din cele 20 de locuințe sociale, 12 vor fi cu două camere, iar opt, cu trei camere. Blocul de 20 de apartamente urmează să fie realizat pe un teren mai vechi de sport cu suprafața totală de 1410 mp și va fi compus dintr-o singură scară cu un regim de înălțime S+P+3E.
Pentru 2015, MDRAP va aloca acestui proiect 1.530.000 lei, iar Primăria Giurgiu, suma de 1.700.000 de lei. În cel mai scurt timp, după ce va fi gata documentația și suma va fi aprobată de CL Giurgiu va fi demarată procedura de licitație publică pentru desemnarea constructorului.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GIURGIU S-A CONFORMAT CERINŢELOR CONSILIULUI NAŢIONAL PENTRU COMBATEREA DISCRIMINĂRII DE A FACILITA ACCESUL PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI LOCOMOTORII LA TRANSPORTUL LOCAL

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.