CONFERINŢE DE PRESĂ PENTRU CELE DOUĂ PROIECTE DE REABILITARE TERMICĂ A NOUĂ BLOCURI DIN CARTIERUL POLICLINICĂ

CONFERINŢE DE PRESĂ PENTRU CELE DOUĂ PROIECTE DE REABILITARE TERMICĂ A NOUĂ BLOCURI DIN CARTIERUL POLICLINICĂ

Primăria Municipiului Giurgiu a găzduit astăzi, 7 iulie, conferinţele de lansare a celor două proiecte de reabilitare termică a unor blocuri din cartierul Policlinică, aprobate spre finanţare prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013.
Este vorba despre “Lucrări de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 1”, prin care se vor reabilita blocurile de locuinţe A5, U2, F (F40), U30 şi 32, şi “Lucrări de intervenţie pentru creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 2”, prin care se vor reabilita blocurile C2, R, T şi S.
Pentru primul ansamblu de blocuri, valoarea totală a proiectului este de 2.780.063,62 lei, iar pentru cel de-al doilea ansamblu, 2.214.481,68 lei. Cele două proiecte au ca dată de finalizare 7, respectiv 14 decembrie 2015.
Primarul Nicolae Barbu a ţinut să-i felicite pe reprezentanţii celor nouă blocuri rămase în program, având în vedere că procedura de depunere a dosarelor pentru acest tip de proiecte nu a fost deloc una simplă, iar alte şapte blocuri înscrise iniţial au renunţat când au ajuns într-o anumită fază de completare a documentaţiei. Primarul a precizat de asemenea că şi alte blocuri din municipiu vor fi reabilitate termic, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. “Sperăm ca anual să depunem proiecte pentru circa 20 de blocuri, pentru ca în cinci-şase ani să avem peste 100 de blocuri reabilitate termic”, a subliniat acesta.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul APĂ GRATUITĂ PE PERIOADA CANICULEI ÎN MAI MULTE PUNCTE DIN ORAŞ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.