ECOURI ALE ACȚIUNILOR CULTURAL SPORTIVE SUSȚINUTE DE PRIMĂRIA GIURGIU

ECOURI ALE ACȚIUNILOR CULTURAL SPORTIVE SUSȚINUTE DE PRIMĂRIA GIURGIU

Printre acestea se numără lansarea de carte ce s-a desfășurat la biblioteca județeană I. A. Bassarabescu, unde a avut loc lansarea volumului “Pe cărările vieții –Puncte de inflexiune” scrisă de domnii profesori Bilcea Daia și Ion Dincă apărută în prestigioasa colecție “Biblioteca giurgiuveană” sub redacția domnului Dan Mucenic, directorul Bibliotecii I. A. Bassarabescu. Primăria municipiului Giurgiu a fost cea care a susținut financiar această apariție, în baza unui acord de parteneriat.

Un alt eveniment, de data aceasta sportiv, a avut loc duminică, 28 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Dunării, pe Canalul „Sfântul Gheorghe” din Giurgiu, la care au participat sute de oameni . Aceasta a fost cea de-a treia ediţie a campaniei “Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă”. Este vorba despre competiţia de vâslit în canotci de 10+1, demarată de renumitul campion Ivan Patzaichin, în urmă cu trei ani sub patronajul Primăriei Municipiului Giurgiu, prin intermediul Centrului Cultural Ion Vinea.

La ambele acțiuni a participat și domnul doctor Cosmin Stefan Georgescu, o persoană activ implicată în activitățile desfășutare în muncipiu. Aveți atașate cîteva considerații asupra acestor două evenimente și câteva rânduri despre profesorii de notorietate din Giurgiu.

Puteți citi umătoatele :

– DASCĂLII MEI – cuvânt rostit la recenzia cărții “Pe cărările vieții – Puncte de infexiune” a domnilor profesori Bilcea Daia și Ion Dincă

– SCRISOARE DE BUNĂ ÎNTÂMPINARE la Giurgiu adresată de Ziua Dunării, 28 iunie 2015, domnului Ivan Patzaichin – Maestru Emerit al Sportului, campion olimpic, inventator al Canotcii, Promotor al Concursului Rowmania.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul EDILUL NICOLAE BARBU ADRESEAZĂ MULŢUMIRI PENTRU REUŞITA FESTIVALULUI DE MUZICĂ POPULARĂ “IN MEMORIAM MARIN GHIOCEL”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.