S-A ÎNCHEIAT PRIMA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR

S-A ÎNCHEIAT PRIMA ETAPĂ A DEZINSECȚIEI AERIENE ÎMPOTRIVA ȚÂNȚARILOR

Prima etapă a dezinsecției aeriene pentru combaterea țânțarilor și a căpușelor s-a încheiat cu succes, suprafața orașului fiind acoperită în totalitate cu ajutorul GPS-ului de la bordul avionului, dar și cu o mai mare eficiență, datorită instalației speciale folosite la împrăștierea insecticidului. Datorită atomizoarelor cu care este prevăzută instalația, substanța este pulverizată foarte fin, și prin urmare cade mult mai încet, având astfel mai mult timp pentru a distruge insectele.
Tratamentele avio-chimice au fost împrăștiate în zilele de 1 și 2 iulie. Au fost acoperite 1500 de hectare în patru zboruri, trei încărcări fiind făcute în seara zilei de 1 iulie, în intervalul orar 18.00 – 22.00, iar al patrulea, în dimineața zilei de 2 iulie, de la ora 6.00.
Pulverizarea aeriană s-a realizat cu insecticidul AQUAK OTHRINE EW 20, singura substanță aprobată a se folosi în România pentru dezinsectie deasupra zonelor populate. Cantitatea de soluție folosită în această primă etapă de tratament avio-chimic a fost de 81 de litri.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul REOS IMPLEMENTEAZĂ PROIECTUL „GREEN LIGHT DRIVE – GREEN INDUSTRY”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.