REOS IMPLEMENTEAZĂ PROIECTUL „GREEN LIGHT DRIVE – GREEN INDUSTRY”

REOS IMPLEMENTEAZĂ PROIECTUL „GREEN LIGHT DRIVE – GREEN INDUSTRY”

REOS Production din Giurgiu a gazduit ieri o întalnire extrem de importantă ce a avut drept scop prezentarea proiectului „Green Light Drive – Green Industry” , început în 2014 cu sprijinul „Innovation Norway şi „Norway Grants” şi care urmează să fie finalizat în 2016.
La eveniment au participat primarul Nicolae Barbu, ataşatul comercial al Ambadasei Austriei, reprezentanţii firmelor asociate în proiect şi nu în ultimul rând ai autorităţilor locale şi judeţene. Acţiunea a cuprins o vizită în hala de productie a societaţii REOS Production în care lucrează circa 200 de angajati, urmată de o conferinţă de presă în cadrul căreia a fost prezentat proiectul de către Peter Schneider, managerul de proiect, Lucian Florea şi managerul financiar, Dan Răbîncă.

„Green Light Drive – Green Industry” presupune dezvoltarea unei unitatii de productie prin asimilarea in fabricatie a lampilor de iluminat cu LED, tehnologie de ultima generatie, destinate pentru consumatorii industriali. Cei de la REOS urmaresc si cresterea eficientei energetice a unitatii de productie prin reducerea pierderilor energetice si prin productia de energie electrica ecologica fotovoltaica pentru consumul propriu, dar si pentru consumul casnic sau al altor agenti economici din apropiere.

In cadrul proiectului a fost extins spatiul de productie, depozitare si au fost amenajate birouri moderne, dar a fost realizată si o fatadă nouă, realizari illustrate prin imagini comparative, prezentate la conferinţa de presă acolo unde, edilul şef, a fost invitat sa spună câteva cuvinte. Primarul municipiului, Nicolae Barbu, a felicitat echipa de proiect şi a subliniat importanţa utilizării energiei verzi, regenerabile, amintind despre strategia de dezvoltare a municipiului şi mai ales despre componenta urbană ce include si iluminatul public eficient.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul PRIMĂRIA GIURGIU ÎNCEPE ACŢIUNEA DE DEZINSECŢIE AERIANĂ

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.