MONTAREA CAMERELOR DE MONITORIZARE A TRAFICULUI – ULTIMA ACTIVITATE DIN CADRUL PROIECTULUI 9 PAN-EUROPEAN

MONTAREA CAMERELOR DE MONITORIZARE A TRAFICULUI – ULTIMA ACTIVITATE DIN CADRUL PROIECTULUI 9 PAN-EUROPEAN

Ultima activitate din cadrul proiectului “Îmbunătăţirea accesibilităţii Euroregiunii Ruse-Giurgiu cu coridorul 9 Pan-European de Transport” se apropie de final, luna aceasta proiectul urmând să se încheie cu succes.
Lucrarea constă în activitatea de elaborare a sistemului comun pentru o bază de date unică a Euroregiunii Ruse-Giurgiu, prin care vor fi colectate şi procesate date de trafic, fiind realizată de Partenerul Lider – Primăria Ruse, municipalitatea din Giurgiu ajutând prin toate mijloacele la buna implementare a acesteia pe teritoriul României.
Această activitate contribuie la fluidizarea traficului rutier pe traseul ce conectează cele două oraşe la coridorul de transport Pan-European nr. 9. În acest sens se montează camere de luat vederi şi panouri de afişaj cu LED pe traseul reabilitat prin proiect, în trei locaţii din municipiul Giurgiu:
– pe Bd-ul Bucureşti, lângă Spitalul Judeţean (5 camere de monitorizare+1 panou LED);
– pe Bd-ul Mihai Viteazu, lângă Abator (5 camere de monitorizare+1 panou LED);
– în zona punctului de trecere a Frontierei Giurgiu (5 camere de monitorizare+2 panouri LED);
Baza de date privind informaţiile de trafic va fi gestionată în colaborare cu partenerii bulgari, având sediul în incinta Direcţiei Poliţiei Locale Giurgiu, respectiv la Primăria Giurgiu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul MASURI DE PREVENIRE A INCENDIILOR IN PERIOADA DE CANICULA SI SECETA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.