Pelerinaj, aniversare colegi si sedinta ordinara, organizate de Consiliul Local al Seniorilor

Pelerinaj, aniversare colegi si sedinta ordinara, organizate de Consiliul Local al Seniorilor

Ziua de astăzi, 4 iunie, este pentru Consiliul Local al Seniorilor (CLS) una deosebită, și asta pentru că include în agenda sa trei evenimente importante pentru seniori.
Prima acțiune, stabilită de consilierii seniori în ședința anterioară, constă în organizarea unei excursii la biserica din satul Drăgănescu, pictată de parintele Arsenie Boca. Acțiunea de astăzi vine în continuarea altor două pelerinaje facute de consilieri pe urmele lui Arsenie Boca, și anume la Mănăstirea de la Prislop, unde se află mormântul său, și la Mănăstirea din Sâmbăta de Sus, unde au putut vizita chilia sa.
De la biserica din Drăgănescu, seniorii vor merge la un local pe malul lacului din Mihăilești, pentru a-și sărbători trei colegi născuți în acest trimestru, având în vedere că tot printr-o hotărâre anterioară s-a convenit ca seniorii născuți în același trimestru să fie aniversați în aceeași zi. Sărbătoriții trimestrului în curs sunt Victor Boiangiu, Victor Velif și Nicolae Mărgărit.
Și, pentru că 4 iunie este și prima joi din lună, Consiliul Local al Seniorilor se va întruni, ca de obicei, în ședință ordinară.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Se lucreaza in ritm sustinut la Centrul de Informare si Promovare Turistica Giurgiu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.