LUCRĂRILE LA PISTA DE ATELTISM ȘI LA BAZINUL DE ÎNOT SE AFLĂ ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE

LUCRĂRILE LA PISTA DE ATELTISM ȘI LA BAZINUL DE ÎNOT SE AFLĂ ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE

În circa o lună, conform declarațiilor constructorilor de la firma Atlas Company, sportivii giurgiuvenii se vor putea antrena pe noua pistă de atletism din Parcul Tineretului, și asta după ce au fost reluate lucrările și rezolvate problemele de ordin tehnic.
Pentru a verifica stadiul lucrărilor, dar și pentru a vedea cum se desfășoară activitatea pe șantier, edilul șef, Nicolae Barbu, a făcut o scurtă vizită în această dimineață în locația respectivă și a discutat cu directorul general al firmei constructoare, Aurel Toma. Conform estimărilor, inaugurarea pistei va avea loc în 3-4 săptămâni, având în vedere că au sosit componentele necesare din Germania și constructorul dispune acum de toată materia primă necesară.
Vă reamintim că acest obiectiv de investiții este unul foarte important și va fi destinat nu doar sportivilor de performnață, ci și giurgiuvenilor care vor să facă mișcare. Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 850.000+TVA, iar firma câştigătoare a adjudecat proiectul pentru suma de 724.000+TVA.
Pista de atletism de lângă Parcul Tineretului va fi similară cu cele din ţările vestice europene, va avea patru culoare de alergare, fiind prevăzută cu spaţii pentru săritura în lungime şi aruncarea greutăţilor.
Tot astăzi, primarul Nicolae Barbu a vizitat și șantierul din imediata apropiere a pistei, acolo unde Compania Națională de Investiții construiește un bazin de înot didactic. Deși ordinul de începere a fost dat cu doar nouă zile în urmă, deja imaginea este una diferită. Terenul a fost curățat, excavat și se lucrează la fundația clăririi. Investiția de circa 34 de miliarde de lei vechi va fi gata mai devreme decât termenul stabilit în contract.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul CONSILIERII LOCALI AU APOBAT LIMITA DE VITEZA IN ORAS LA 50 KM PE ORA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.