GRUPUL GERMAN DE FIRME SALZGITTER A DESCHIS UN DEPOZIT ÎN GIURGIU

GRUPUL GERMAN DE FIRME SALZGITTER A DESCHIS UN DEPOZIT ÎN GIURGIU

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu şi administratorul public al municipiului, Niculae Ghiţă, au fost prezenţi joi, 21 mai, la inaugurarea depozitului de produse metalurgice care face parte din grupul german de firme Salzgitter Mannesmann, unul dintre cei mai mari comercianţi de produse metalurgice din Europa.
Noul centru Logistic Central din Giurgiu se prezintă ca şi un partener de logistică care să poată asigura celor interesaţi acces la toate serviciile – oriunde şi oricum – având acces la toate depozitele din grup.
Produsele comandate vor fi livrate fie la unităţile proprii de desfacere ale solicitanţilor, ori pe şantierul de construcţie sau la unitatea de producţie.
Structura corporativă de înaltă eficienţă reprezintă baza pentru asigurarea disponibilităţii produselor, viteza de răspuns, flexibilitatea şi încrederea. Ca şi comerciant depozitar de produse din oţel, Salzgitter Mannesmann SRL joacă un rol important pe piaţa din România cât şi în cadrul reţelei de distribuţie a grupului Salzgitter.
“O investiţie de acest gen în Giurgiu este tot timpul binevenită, pentru că joacă un rol foarte important în dezvoltarea economică a urbei noastre”, a declarat primarul Nicolae Barbu la inaugurarea depozitului.
Depozitul Salzgitter Mannesmann Distribuţie SRL inaugurat, joi, la Giurgiu este situat pe şoseaua Bucureşti, nr. 157 şi vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii şi sisteme de înaltă calitate germană.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul EROII NEAMULUI, COMEMORAŢI LA GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.