ASTAZI AU INCEPUT LUCRARILE LA BAZINUL DE INOT DIDACTIC DIN PARCUL TINERETULUI

ASTAZI AU INCEPUT LUCRARILE LA BAZINUL DE INOT DIDACTIC DIN PARCUL TINERETULUI

În această dimineață au început lucrările de construcție la bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă din Parcul Tineretului și dacă totul va decurge cum trebuie, spre sfârșitul acestui an, proiectul va fi inaugurat de autorități, așa cum a declarat primarul Nicolae Barbu.
Însoțit de directorul Direcției de Dezvoltare, Florentina Popescu, primarul municipiului a vizitat în această dimineață amplasamentul de la Steaua Dunării, acolo unde constructorii deja au demarat proiectul.
Investiţia are o valoare de circa 34 de miliarde de lei vechi și este realizată de Compania Națională de Investiții, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social. Bazinul de înot de la Giurgiu va oferi posibilitatea elevilor să practice acest sport în cele mai bune condiții, dar va fi deschis și publicului larg, conform unui orar stabilit de societatea care va administra clădirea. “Bazinul de înot va fi destinat uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanţă. Ne dorim ca întreaga zonă să fie una destinată petrecerii timpului liber și mișcării sportive”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
Clădirea, cuprinzând spaţii tehnice şi vestiare, va ocupa o suprafaţă de circa 850 mp. Bazinul de înot va avea lungimea de 25 m, lăţimea de 12,5 m şi înălţimea variabilă de 1,2 – 1,8 m.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ANUNT IMPORTANT

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.