ACORD DE PARTENERIAT PENTRU ORGANIZAREA ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI

ACORD DE PARTENERIAT PENTRU ORGANIZAREA ZILEI INTERNAȚIONALE A COPILULUI

Cei mici vor avea parte și anul acesta de manifestări artistice, sportive și de agrement de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului.
În ședința extraordinara de astăzi, 19 mai, consilierii locali au aprobat încheierea unui acord de parteneriat între Primăria Municipiului Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean și Centrul Cultural Ion Vinea, pentru buna desfășurare a activităților dedicate copiilor.
În cadrul acordului de parteneriat, Inspectoratul Școlar Județean va organiza concursurile sportive de cross, baschet, fotbal, arte marțiale, patinaj pe role și tenis de masă, Centrul Cultural Local Ion Vinea va organiza spectacolul muzical coregrafic susținut de copiii cercurilor artistice din cadrul Centrului Cultural, asociațiilor culturale Floria Art și Millenium Art, Palatului Copiilor și Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, iar Primăria Giurgiu va suporta cheltuielile evenimentului, în sumă de 60.000 lei. Acestea includ cadouri pentru preșcolarii din grădinițe, premii pentru câștigătorii concursurilor sportive, dar și premii de participare la aceste concursuri.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ETAPA NATIONALA DE SAH, EDITIA 2015

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.