WEEKEND CU FESTIVAL DE DANS, IN CADRUL PRIMAVERII CULTURALE GIURGIUVENE

WEEKEND CU FESTIVAL DE DANS, IN CADRUL PRIMAVERII CULTURALE GIURGIUVENE

Primăvara Culturală Giurgiuveană vine în acest weekend cu un eveniment deosebit pentru iubitorii de dand. Este vorba despre Festivalul de dans “Magia dansului”, găzduit de Sala de sport Chauncey Hardy, sâmbătă, 16 mai, ora 18.30, în cadrul căruia vor concura formații și interpreți individuali din Giurgiu, București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Ploiești, Călărași etc.
Festivalul concurs se va desfășura pe categorii de vârstă, la opt discipline: gimnastică aerobică, dans de caracter, dans etno, dans modern, street dance, majorete, show revue și fantezie coregrafică.
Între trupele care vor reprezenta municipiul Giurgiu la festival se numără Trio – GYM de la Palatul Copiilor Giurgiu, Mini OOPS de la Centrul Cultural Local Ion Vinea, Dinamic Star de la Palatul Copiilor Giurgiu, Steluțele de la Palatul Copiilor Giurgiu, Crazy Kids de la Liceul Nicolae Cartojan, Meb Stars de la Școala Mircea cel Bătrân, Sweet Girls Giurgiu, Mini Dance de la Centrul Cultural Ion Vinea, Raze Aurii de la Palatul Copiilor Giurgiu.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul FACILITATI PRIVIND ACCESUL LA SERVICIILE PUBLICE SI INCASAREA DREPTURILOR FINANCIARE ACORDATE PRIN DAS GIURGIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.