SE DA STARTUL LUCRARILOR PENTRU BAZINUL DE INOT DIDACTIC DE LA STEAUA DUNARII

SE DA STARTUL LUCRARILOR PENTRU BAZINUL DE INOT DIDACTIC DE LA STEAUA DUNARII

Săptămâna viitoare vor începe lucrările de construcții la bazinul de înot didactic din zona de agrement Steaua Dunării. Investiţia în valoare de 3.382.600,30 lei se realizează prin Compania Națională de Investiții, în cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social, subprogramul Bazine de înot.
Municipalitatea a depus documentația pentru realizarea acestui obiectiv de investiții în luna iulie a anului 2009. Obiectivul a fost aprobat, fiind introdus în lista de investiţii stabilită prin ordin al MDRAP, s-au alocat fonduri de la minister, a fost predat amplasamentul liber de sarcini, pe bază de protocol, către MDRAP, iar miercuri, 20 mai, vor fi demarate lucrările.
Bazinul de înot va fi destinat uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioadele de vacanţă. Clădirea, cuprinzând și spaţii tehnice şi vestiare, va ocupa o suprafaţă de 836 mp. Bazinul de înot va avea lungimea de 25 m, lăţimea de 12,5 m şi înălţimea variabilă de 1,2 – 1,8 m.
Municipalitatea s-a înscris în programul de construcţii derulat de Compania Națională de Investiții și pentru realizarea a trei săli de sport, la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Școala Gimnazială Savin Popescu și Școala Gimnazială nr. 7. Propunerile de investiții au fost luate în evidență și se vor realiza în corelație cu alocările financiare din bugetul de stat.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul LICEUL TEORETIC “TUDOR VIANU” VA INTRA INTR-UN PROCES DE MODERNIZARE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.