Orchestra “Valahia” prezenta la Zilele Orasului Ruse

Orchestra “Valahia” prezenta la Zilele Orasului Ruse

Artiștii Centrului Cultural “Ion Vinea”, membri în cadrul Orchestrei de suflători “Valahia”, conduși de prof. Virgil Pețanca, au fost prezenți ieri după-amiază, la Ruse, în Bulgaria, pentru a susține un concert în cadrul manifestărilor artistice dedicate zilei de 6 Mai- Ziua Orașului Ruse.
Invitația adresată orchestrei de la Giurgiu vine în virtutea bunelor relații de colaborare dintre cele două municipalități, Ruse și Giurgiu fiind orașe înfrățite cu proiecte și activități comune.
Concertul artiștilor giurgiuveni a avut loc în aer liber, în centrul orașului Ruse, în fața unui public numeros și amator de astfel de evenimente culturale de ținută și face parte din programul oficial al manifestărilor ce au loc în aceste zile.
Instrumentiștii i-au încântat pe vecinii bulgari cu un concert special, care a îmbinat mai multe stiluri muzicale și care s-a adresat tuturor gusturilor, atât celor de muzică ușoară, modernă, cât și de muzică clasică, oferindu-le astfel locuitorilor orașului vecin, un cadou artistic.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A FOST RELUATA ACTIUNEA DE DEZINSECTIE IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.