CENTRU MEDICAL DE INGRIJIRI PALIATIVE, INFIINTAT LA GIURGIU

CENTRU MEDICAL DE INGRIJIRI PALIATIVE, INFIINTAT LA GIURGIU

Marți, 28 aprilie, începând cu ora 11.00, va fi inaugurat Centrul Medical “Quality Compas” Dunăreana, amplasat în Parcul Tehnologic și Industrial Giurgiu Nord, la nr. 351. Centrul Medical “Quality Compas” Dunăreana este un proiect dezvoltat de compania QUALITY COMPAS din București, împreună cu Fundația QUALITY MED. Centrul este destinat îngrijirilor paliative prin spitalizare continuă pentru bolnavii de cancer în stadii terminale, pentru bolnavi care prezintă co-morbidităţi severe, ducând la o speranţă de viaţă de trei luni sau mai mică. Cladirea este structurată pe parter și etaj, cu o suprafață de 750 mp pe nivel, beneficiind de spațiu verde și de loc de parcare.
În cadrul companiei QUALITY COMPAS există și Serviciul Medical Îngrijiri la Domiciliu (SMID), care are rolul de a veni în ajutorul pacientilor asigurați, prestând servicii de îngrijiri medicale și îngrijiri paliative la domiciliu. SMID are sediul în incinta Centrului Medical “Quality Compas” Dunăreana și își desfășoară activitatea în conformitate cu reglementarile legale actualizate, cu cerintele contractuale, cu regulamentele și procedurile interne.
Personalul centrului medical este format din medici, asistenti medicali, asistenti sociali, psihologi, terapeuti. Îngrijirea paliativa poate fi acordata în paralel cu tratamentul prescris de medicul specialist.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul GARDULETELE DE PE BULEVARDUL BUCURESTI VOR AJUNGE LA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.