PRIMARIA SPRIJINA ETAPA NATIONALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE SAH

PRIMARIA SPRIJINA ETAPA NATIONALA A CAMPIONATULUI NATIONAL DE SAH

În perioada 14-17 mai 2015, la Giurgiu se desfăşoară etapa naţională de şah pentru învăţământul gimnazial. Pentru buna desfăşurare a acestui concurs a fost nevoie de încheierea unui acord de parteneriat între Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Primăria Giurgiu, în urma căruia municipalitatea va aloca suma de 2500 de lei pentru cheltuieli care reprezintă achiziţionarea de: diplome, cupe, medalii, în valoare de 500 de lei, respectiv echipamentul sportiv pentru premiere în valoare de 2000 de lei.
La competiţia de şah vor participa cei mai buni 84 de şahişti din ţară (o fată şi un băiat din fiecare judeţ) şi profesori însoţitori ai acestora. Concursul naţional de şah care se va desfăşura la Giurgiu în luna mai contribuie la promovarea imaginii municipiului şi implicit a judeţului, totodată demonstrând că administraţia publică locală susţine activitatea sportivă.
În şedinţa ordinară a Consiliului Local care a avut loc, miercuri, 22 aprilie, pe ordinea de zi a fost supus atenţiei consilierilor proiectul de hotărâre care viza acordul de parteneriat între Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Primăria Giurgiu. Acest punct a fost aprobat de consilierii municipali cu unanimitate de voturi.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul CONCURSUL DE CULTURA GENERALA “STII SI CASTIGI” SI-A ADJUDECAT CASTIGATORII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.