PARTENERIAT INTRE MUNICIPLITATE SI UNIVERSITATEA DE ARHITECTURA SI URBANISM “ION MINCU”

PARTENERIAT INTRE MUNICIPLITATE SI UNIVERSITATEA DE ARHITECTURA SI URBANISM “ION MINCU”

În şedinţa ordinară din data de 26 martie, va fi supus atenţiei consilierilor proiectul de hotărâre ce se referă la un acord de parteneriat între Primăria Municipiului Giurgiu şi Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”.
Parteneriatul are ca scop organizarea unui atelier de cercetare a Cetăţii Giurgiu. Dacă proiectul de hotărâre va trece de votul consilierilor, în cadrul acordului de parteneriat municipalitatea din Giurgiu va suporta suma de 3000 de lei reprezentând cheltuielile pentru asigurarea mesei pentru 15 persoane în zilele de 17, 20, 21 aprilie 2015 şi asigurarea transportului Bucureşti-Giurgiu şi retur cu un microbus în zilele de 17, 20 şi 21aprilie 2015.
Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” – Bucureşti în colaborare cu Universitatea “Gabriele d’Annunzio din Chieti” – Pescara, Italia organizează anual ateliere de restaurare care se desfăşoară alternativ în România şi Italia. Atelierele propun studenţilor celor două universităţi teme actuale şi în acelaşi timp problematice ale domeniului protejării patrimoniului, urmărind dezvoltarea de metodologii şi propunerea de soluţii adecvate în contextele fizice, economice şi sociale în care există monumentele.
Rezultatele atelierelor vor fi prezentate publicului prin conferinţe şi expoziţii şi fac obiectul unei serii de publicaţii editate de partenerul italian, precum şi al unor comunicări ştiinţifice şi articole de specialitate.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul 50 DE CAINI CAPTURATI LUNA ACEASTA DE PE STRAZILE MUNICIPIULUI

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.