A INCEPUT CURATENIA DE PRIMAVARA

A INCEPUT CURATENIA DE PRIMAVARA

Societatea Giurgiu Servicii Locale a început în urmă cu câteva zile curățenia de primăvară în parcurile și spațiile verzi de pe raza municipiului.
Aceasta constă în vopsirea bordurilor, refacerea marcajelor rutiere, tunderea și săparea tranfafirilor, plantarea florilor, însămânțarea cu gazon a zonelor verzi, pantarea de arbori și arbuști, toaletarea copacilor și a gardurilor vii, corectarea coroanelor pomilor și văruirea tulpinilor.
De asemenea, în această perioadă se lucrează la înlocuirea mobilierului stradal deteriorat și revopsirea acestuia, precum și la întreținerea iluminatului public.
Până în prezent, au fost realizate acțiuni de întreținere a spațiilor verzi în mai multe zone ale orașului, respectiv Parcul Alei, Bulevardul București și Strada Gării, tronsonul cuprins între Teatrul de Vară și bariera Ghizdarului.
Alte activități întreprinse de GSL sunt îndepărtarea gărdulețelor de protecție de pe Bulevardul București, între blocul Romarta și Spitalul Județean și achiziționarea unor coșuri noi de gunoi ce vor fi montate pe strada Gării.
Mai multe echipe GSL asigură efectuarea acestor servicii care trebuie finalizate până când plantele intră în perioada de vegetaţie și pentru ca totul să fie pregătit pentru Zilele orașului.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ORDINE DE INCEPERE PENTRU MAI MULTE LUCRARI DE INVESTITII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.