INCEP REPARATIILE LA CAROSABIL SI ACTIUNILE DE CURATENIE DIN ORAS

INCEP REPARATIILE LA CAROSABIL SI ACTIUNILE DE CURATENIE DIN ORAS

Luna curăţeniei la Giurgiu a debutat în forţă prin acţiuni întreprinse de către societăţile abilitate şi începând de luni, 16 aprilie, vor demara şi reparaţiile la nivelul carosabilului, pe raza întregului municipiu.
În această perioadă în care vremea a fost nefavorabilă şi nu au putut fi executate lucrări de plombare, direcţiile de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu au inventariat, centralizat şi au transmis factorilor de răspundere listele centralizate cu problemele constatate, în vederea soluţionării în perioada imediat următoare.
Vă supunem atenţiei bilanţul lucrărilor de executat transmis societăţilor în cauză, cu menţiunea că listele cu străzi rămân deschise şi pot fi completate cu sesizările venite din partea dumneavoastră.
Scopul municipalităţii este să ia în calcul şi să rezolve toate problemele identificate pe teren de către angajaţii Primăriei, dar şi pe cele semnalate de cetăţeni, prin diverse căi de informare (web site, facebook, e-mail: primarie@primariagiurgiu.ro).

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul ORDINE DE INCEPERE PENTRU MAI MULTE LUCRARI DE INVESTITII

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.