110 SUBSOLURI AU FOST IGENIZATE PANA IN PREZENT CU SPRIJINUL MUNICIPALITATII

110 SUBSOLURI AU FOST IGENIZATE PANA IN PREZENT CU SPRIJINUL MUNICIPALITATII

Din luna octombrie a anului trecut, când a fost aprobat Regulamentul de acordare a unui sprijin financiar asociaţiilor de proprietari în vederea igienizării subsolurilor, şi până în luna februarie a anului curent, au fost igienizate cu sprijinul municipalităţii 110 subsoluri de la tot atâtea scări de bloc din oraş. Pentru 77 dintre acestea a fost aprobată deja în şedinţele Consiliului Local acordarea sprijinelor financiare. Valoarea totală a acestora s-a ridicat la 382.209 lei. Pentru restul de 33 de subsoluri igienizate urmează a se întocmi materialele necesare pentru aprobarea în şedinţă de consiliu.
Până în prezent, la Primărie au fost depuse 231 de solicitări pentru sprijinul financiar în vederea igienizării subsolurilor. Numărul solicitărilor rămase de rezolvat este de 121.
Pentru a beneficia de sprijinul financiar pentru igienizarea subsolurilor, persoana împuternicită prin hotărârea a jumătate plus unu din numărul de proprietari din cadrul Asociaţiei de proprietari sau a scării de bloc (pentru cei care nu fac parte dintr-o asociaţie) trebuie să depună la Compartimentul Control Coordonare Asociaţii de Proprietari din cadrul Primăriei următoarele documente:
– formular solicitare sprijin financiar (Anexa 1 la Regulament);
– hotărârea adunării generale a asociaţiei de proprietari (Anexa 2 la Regulament);
– lista proprietarilor (Anexa 3 la Regulament)
– declaraţie de proprie răspundere (Anexa 4 la Regulament)
– devizul estimativ al lucrării (situaţia de lucrări şi volumul estimativ de apă/deşeuri) întocmit de o firmă specializată.
Comisia special instituită va analiza solicitarea şi documentele anexate şi va propune Consiliului Local acordarea sprijinului financiar precum şi cuantumul acestuia pentru fiecare solicitant în parte.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul Concursul de cultura generala ”Stii si castigi” a ajuns si la colegiul Ion Maiorescu

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.